„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Naktsputns ar iesauku Āpsis

Valdemārs Karpačs jau pāris sezonas ir Daugavpils teātra aktieris. Pat vairāk - viņš ir arī Daugavpils teātra iemītnieks, jo apmeties uz dzīvi turpat teātra 5.stāvā. Par to, kā Valdemārs iekārtojis savu istabu, klīst pat leģendas, jo viņš nepārtraukti visiem esot vaicājis "Vai šis tev ir vajadzīgs?", līdz galvenā māksliniece jau pārtraukusi katru teikumu, kurš sācies ar "vai", teikdama - nē, to man vēl pašai vajag! Toties tagad Valdemāra istabā viss ieturēts omulīgos oranžos, zaļos un brūnos toņos, viss paša rokām kopā salikts. Logus gan gaišā dienas laikā sedz dramatiski skaisti aizkari ar zirgiem. Par tiem stāsts būs vēlāk, bet saruna sākas tieši par šo mistisko pustumsu.

Komentāri

09.09.2010 14:49
Kārlis Bergmanis, kbi.kga@gmail.com
Karpač, tavs Sirano - mūžam dzīvs. :) Žēl, ka tik tālu aizceļojies - Valmiera tuvāk - bet kādreiz saņemšos, aizbraukt palūkot, kas jauns ir satapis.