„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Daugavpils poļu biedrība "Promeņ" svinēs 15 gadu jubileju

25. oktobrī Daugavpils poļu biedrība "Promeņ" svinēs pastāvēšanas 15 gadu jubileju, "Latgales Laikam" pastāstīja Juzefa Piļsudska vārdā nosauktās Poļu vidusskolas direktore Ģertrūde Grāve. Tikpat lielu jubileju svinēs arī biedrības koris "Promeņ".

Komentāri

21.10.2003 18:15
anonim, anonim@inbox.lv
Bet kapec par to informe Gertrude Grave bet ne tagadejs "Promiena priekssedetajs ".Laikam tapec ka vins ta godigi runajot neko nedara un pat cvinet negrib jo vinam vienalga vins tacu ir marioneta kas tikai stav lauzu puli, bet par visu lemj vina nevisai izglitota sieva.Ceru ka jau ir laiks to nomainit jo ta tika ieveleta no ieprieksejas valdibas un tas kas vinu ieveleja ir negativi zinams un nodarijis daudz nelabu visai pilsetai.No liela burtaSUDS-tas ir vina vards nevis kads tur Eigimukis.vina ir tada pati ka vins un ir jau pienacis laiks kamer vina nenodaritu to pasu polu biedribai un poliem kas dzivo un rupejas par polu kulturu Daugavplili, jo viniem tas ir loti svarigi nevis śitai krievietei kas ir polijas kulturas centra "vaditaja".Ir kauns ka tadi cilveki dzivo.!!!!!!!!!!!!!!!!!!