„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.0 °C
daži mākoņi

Bijušais priekšsēdētājs nebaidās višķēniešiem skatīties acīs

Bijušais Višķu pagasta padomes priekšsēdētājs Jānis Kudiņš "Latgales Laikam" atzina, ka nebaidoties skatīties acīs višķēniešiem, jo, nostrādājis pašvaldībā sešpadsmit gadus, nevienu neesot apzadzis vai apmānījis. Kamēr Daugavpils rajona komisija un ministrija vēl noskaidro J.Kudiņa atstādināšanas iemeslus, "Latgales Laiks" vēlējās uzzināt arī paša J. Kudiņa skaidrojumu par notikušo.

Komentāri

28.10.2003 16:49
māmiņa
"Ar šo valsti kaut kas īsti nav kārtībā." <br>Piekrītu, nav kārtība un pamatīgi nav kārtībā. No dižās vadošās un valdošās "augšas" jau "apakšu" neredz. Dzeramais ūdens, siltums tas taču ir sīkums salīdzinājumā ar Valsts programmu piemēram: "Par nabadzības apkarošanu." Ja jau apkaro, tad kādam arī jākrīt un ne jau no ģenerāļiem, šoreiz tas ir ierindnieks-Jānis.
28.10.2003 15:28
Aina
Vai ministra kungs ir ziemas laikā sēdējis bez dzeramā ūdens dienām ilgi, gaidot, kamēr "papīri" būs kārtībā? Un vēl ar maziem bērniem? Vai ministra kungs ilgi nosēdētu nekurinātā dzīvoklī vai "ofisā"? Ir reizes, kad jārīkojas! Kudiņš ir sava pagasta saimnieks!
28.10.2003 12:30
7x7
Laikam mūsu dienās ir palicis ļoti maz cilvēku, kuri par sevi varētu pateikt tā, kā saka jūsu pagasta priekšsēdētājs - ES NEBAIDOS SKATĪTIES VIŠĶĒNIEŠIEM ACĪS. Ar to jau arī viss ir pateikts. Un lai kādi būtu laiki - komunisma, demokrātijas vai nezin kādi tur vēl - cilvēks vienmēr bija , ir un būs CILVĒKS......
28.10.2003 11:40
ilze, ilze@apollo.lv
Es lepojos, k a ir tādi cilvēki kā Jānis.
28.10.2003 11:10
Amid
Gribētos izteikt savu pilsonisko viedokli attiecībā uz kontroles un uzraudzības iestāžu likumīgajiem lēmumiem un atzinumiem. <br>Tiesiski sakārtotā valsts. Likumdošanas sakārtotība un atbilstība vispārējiem tiesību principiem, nevis normatīvisma prasībām. Tas ir tiesiskās valsts pamatprincips. Jebkuram amatpersonas lēmumam ir jābūt likumīgam un tiesiskam. Domāju, ir lieki teikt, ka vērtējot minētas kateģorijas, nonāksim pie secinājuma, ka likumības princips izriet no taisnīguma principa. Neiedziļinoties taisnīguma kā tāda filozifiskajā izpratnē, atzīmēšu tikai to, ka tiesības kopumā un likums atsevišķi kalpo sabiedrības interesēm, un, neskatoties uz "nelikumīgu", procedūrai neatbilstošu lēmuma saturu, par pamatu ir jāņem iegustamais labums pretīm vērtējot iespējamo zaudējumu, un Kudiņa kunga gadījumā, nosakot sev piešķirtās rīcības brīvības robežas šis labums pagasta iedzīvotājiem, nerisinot problēmu, būtu nesamērojami lielāks nekā procedūras prasībām neatbilstoša faktiskā amatpersonas rīcība.