„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.4 °C
apmācies

Apspriež autoostas rekonstrukcijas projektu

Daugavpilī sākusies autoostas rekonstrukcijas projekta sabiedriskā apspriede, "Latgales Laikam" pastāstīja Daugavpils pilsētas domes preses sekretāre Līga Korsaka.

Komentāri

28.11.2003 16:25
Juris
Varēja gan to autoostu aizvākt prom no centra. Būtu autobusi vismaz par dažiem metrim īsāki. Citādi jaunās "zemās grīdas" nogriežoties Lāčplēša un Mihoelsa ielu krustojumā nemaz nevar ierūmēties. <br> Un cik reižu nav redzēts, ka reisa autobusi saīsina ceļu braucot uz centru pa Cietokšņa ielu un aiz Rīgas ielas pabrauc zem "ķiegeļa". <br> Interesanti, vai kaut kur ir bijuši publiskoti to "gaišo prātu" uzvārdi, kas izdomāja un ieviesa mūsu pilsētā jauno satiksmes shēmu. Vai arī bail atklāt šo noslēpumu. Citādi pa pilsētu nevarēs pārieties - ka tik autovadītāji nenomētā ar akmeņiem. Nesen pie manis bija atbraukuši radi no Rīgas. Kā līdz autoostai atbraukt viņi tā arī nenoorientējās - vai nu "ķieģelis "priekšā vai arī iela pārrakta. Bija jāiet līdz Maximai parādīt ceļu.