„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Nodos ekspluatācijā atpūtas centru

20.decembrī Daugavpilī durvis vērs firmas "Kora" atpūtas centrs "City Center", "Latgales Laiku" informēja firmas administrācijā.

Komentāri

29.11.2003 14:51
izglitotā, nav
Vai šajā pilsētā ir daudz tādu, kam rūp latviešu valoda?šoreiz par cittautībniekiem nerunāsiM, jo, ja viņi nerunā latviski, tad tā lielā mēra ir arī mūsu pašu vaina. bet šoreiz par attīstības aģentūras izdoto bukletu "Latgales daba". Izlasiet uz saskaitiet, cik rupju kļūdu ir katrā šī bukleta lappuse! Un nevajag būt filologam, lai to saredzētu. Un mēs prezentējam Latgali! !!Izrādās, pasi latvieši, kas atbildīgās iestādēs ieņem augstus amatus, no latviešu valodas sajēdz gaužām maz. Varbūt aģentūrā kāds varētu iedomāties atrast korektorus! JA tādu nav šai pilsētā, tad apskatiet kaimiņu rajona padomes nule izdoto bukletu, perfekts darbs perfektā latviešu valodā!
29.11.2003 12:36
Es
vai tad nav vairs nekāda latviešu nosaukuma? Vai tad jau visā pilsētā ir aizņemti nosaukumi? Te Latvija vai kaada ASV? Ka "City Center".....