„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+8.8 °C
apmācies

Līvānu slimnīca varētu kļūt par Jēkabpils slimnīcas filiāli

29. oktobra sēdē Līvānu novada domes deputāti vienojās par Līvānu slimnīcas pievienošanu Jēkabpils slimnīcai, "Latgales Laikam" uzzināja Līvānu novada domē.

Komentāri

07.11.2003 11:06
Saldajam ēdienam
Līvānos sniegu no ceļiem tīrīs kompānija, kas uzvarēja konkursā,bet slimnīcas vadīšanai tas nav nepieciešams. <br>Neviens deputāts nav dzirdējis jaunā direktora darbības programmu, daži viņu pat nepazīst un nobalsoja bez jebkādas apspriedes, kā par koka kluci. <br>Nevienu tas neinteresēja. <br>Kopš iesniegtā atlūguma (7.okt) notika vairākas komiteju sēdes,bet slimnīcas direktora jautājums nav apspriests.To var pajautāt ikvienam deputātam /www.livani.lv/ <br>Līvānu slimnīcas medicīnas darbinieki ir vairākkār atbalstījuši Līvānu slimnīcas bijušo direktori, ir neizpratnē par notikušo maiņu un to pauduši arī valstsvīriem. <br>Tā varētu strīdēties bezgalīgi-bet ir saprotams,ka tas ir bezjēdzīgi. <br>Taisnība vienmēr ir viena un tiem,kas pie ruļļiem. <br>Virs zemes nav taisnības,dūrei tik spēks - nekas tai dzīvē nemainās...