„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

Cik elastīga ir daugavpiliešu apetīte?

Dienas laikraksti pirmajās lappusēs ziņo par Latvijas ekonomikas augšupeju -- par to liecinot iekšzemes kopprodukta pieaugums. Eksperti skaidro, ka to veicinājusi galvenokārt tirdzniecības un būvniecības apjomu palielināšanās. Tieši to nozaru, kuru mijiedarbība Daugavpilī beidzamā laikā izraisījusi sabiedriskās domas viļņošanos. Redakcija saņem lasītāju vēstules, laikraksta interneta versijā parādās kritiski komentāri un sastaptie paziņas šai tēmai pievēršas tūliņ pēc laika apstākļu apspriešanas.

Komentāri

12.12.2003 11:03
anninja
Man domāt, ka lielās pārtikas bodes ceļ dēļ tā, ka tirgū ātri vispār netirgos produktus. Tur jau tagad nav vērts pirkt neko ēdamu - viss ir dārgāks un ne pirmā svaiguma, nemaz nerunājot par svaru precizitāti. Un ne dārgāka kā tirgū. Bet satiksmes kustībai nu nekādi nav jābūt saistītai ar jaunceļamajām būvēm - te lai palauza savas gudrās galvas tie, kuru pienākumos tā kā būtu ar to nodarboties - CSDD.