„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Daugavpilī nākamgad pensionāri sabiedriskajā transportā brauks par puscenu

Daugavpils domes deputāti 11. decembrī nolēma atcelt pērnā gada lēmumu par bezmaksas braukšanu pensionāriem tramvajos un piešķirt tiesības nestrādājošiem pensionāriem braukt par puscenu jeb astoņiem santīmiem pilsētas sabiedriskajā transportā - tramvajā un autobusā. Lēmums stāsies spēkā 2004. gadā.

Komentāri

21.12.2003 19:37
Pensionāre, Jātniekam
Nav vajadzīga nedz liela gudrība, nedz īpaša audzināšana, lai saprastu dzīves likumsakarību, ka strādājošiem ir jāuztur tie, kuri vairs- vai vēl- nespēj uzturēt sevi. Likumsakarīgi ir arī tas, ka katra nākamā paaudze "mēģinās domāt un darīt savādāk". Taču nedrīkst aizmirst, ka cilvēcība bija, ir un paliks mūžīga vērtība. Atcerēsimies Antuāna Sent- Ekziperī teikto: "Vienīgā patiesā greznība ir cilvēciskas attiecības starp cilvēkiem". <br> Tāpēc šajā skaistajā Ziemassvētku laikā novēlu, lai starp mums visiem valda miera un saprašanās gars.
15.12.2003 14:34
Jaatnieks, Pensionāre
aizskaroši vārdi tagad jādzird tāpēc ka tagad ir lielākas iespējas runāt. <br>Daudzi nepensionāri dzīvo , tā teikt uz pensionāru rēķina, jo pensionāri daudzviet vienīgie kam ir nauda. <br>Bet savukārt pensionāri dzīvo uz valsts rēķina. <br>Valsts savukārt dzīvo uz diviem rēķiniem - pensionāru saražotā atliekām un strādājošo rēķiniem. <br>Ko sēsi to pļausi. <br>Nav ko apvainoties. Kad jūs strādājāt tad audzinājāt tos, kas tagad saka aizskarošus vārdus. Un kādas domas jums prātā nāca? Jūsu domu un darbu rezultāts tagad ir redzams. Jaunā paaudze mēģinās domāt un darīt savādāk. <br>Kā būs, redzēs kad nokļūs pensijā ja tāda vispār vēl būs.