„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Daugavpils Latviešu biedrība tomēr darbosies

Pēc 6. decembrī notikušās Daugavpils Latviešu biedrības sapulces un jaunās valdes ievēlēšanas, šķiet, atkal ir cerība, ka Daugavpilī darbosies Latviešu biedrība (DLB). Vairs gan ne tik daudzskaitlīga, kā tā bija deviņdesmito gadu sākumā, kad biedru skaits sasniedza vairākus simtus, tomēr, ceru, -- darbīga un pamanāma, jo arī daži desmiti darboties spējīgu latviešu var būt ietekmīgs spēks.

Komentāri

13.12.2003 14:07
valts
varbuut nevajag rosiities, bet arii kautko dariit, ar juusmu par bijuso vai senilam atminaam vien nepietiek. tas nu gan bija jaunums ka Daugavpilii vispaar ir latviesu biedriiba, ja jau par Jums nekas nav dzirdets, tad jau nav ko briiniities, ka neviens neiet. latviskums nav tikai atminas un kiiveesanaas, taa ir dziiva dzirksts, kas aizdegas ja to sarosina... veiksmi saprast to-ko Juus pasi veelaties, tad jau parejais naaks.
12.12.2003 09:47
ilze
Varbuut biedrriba savu aktivitaati vareetu izradiit saakot ar - "Jā, un, protams, jāatdzimst kopīgajai svētku svinēšanai ... gan Ziemassvētkos"