„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
apmācies

Maksa par apkuri Daugavpilī pieaugs par 31%

No 15.janvāra maksa par apkuri Daugavpilī pieaugs par 31%, "Latgales Laiku" informēja pašvaldības a/s "Daugavpils siltumtīkli" administrācijā. Līdz šim par apkuri iedzīvotāji maksāja Ls 0,38 par vienu dzīvokļa kopējās platības kvadrātmetru, tad turpmāk šī maksa būs Ls 0,498.

Komentāri

16.12.2003 09:27
anninja, dusmīgā
Nu beidzot pēc nepārtrauktām Siltumtīklu vaimanām par to, ka viņi nespēj tikt galā ar nemaksātājiem, ir atklājies, ka ... līdz šim parādu piedziņas procesā "Daugavpils siltumtīkli" sadarbojās ar Rīgas firmu "IGK Balt"... Bet, redz', labai sadarbībai traucējusi sazināšanās! Un to 21. gadsimtā saka liela uzņēmuma valdes priekšsēdētājs! Smiekli nāk, lai neteiktu vairāk. Būtu interesanti uzzināt, cik gadu ir Daugavpils Siltumtīklu valdes priekšsēdētājam un kāda ir viņa izglītība. Un kur viņš agrāk ir bijis un strādājis. Bet vispār man aizvien biežāk šajā sakarā nāk prātā manas bijušās klases audzinātājas spārnotais teiciens par to siļķi, kura sāk pūt vienmēr no galvas...