„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Diskusijā "Kas notiek Latgalē?" varēs piedalīties visi interesenti

19.decembrī Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē notiks politiskā diskusija "Kas notiek Latgalē?". LTV raidījuma "Kas notiek Latvijā?" vadītāja Jāņa Dombura vadītajā diskusijā, kas sāksies plkst. 11.00, aicināti piedalīties un uzdot jautājumus visi interesenti, "Latgales Laiku" informēja Daugavpils pilsētas domes preses sekretāre Līga Korsaka. #C Diskusijā aicināti piedalīties Latgales reģiona pašvaldību vadītāji, populārāko Latgales politisko spēku līderi, Zemkopības ministrijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Ekonomikas ministrijas, kā arī Latvijas Attīstības aģentūras un Naturalizācijas pārvaldes pārstāvji, izglītības un kultūras darbinieki, sabiedrības pārstāvji.

Komentāri

22.12.2003 16:20
patiik
saruna bija lloti laba, bija atrasts pats piemeerotaakias diskusijas vadiitaajs!! loti atsauciigs cilveeks! prieks ka tadi ir!
19.12.2003 21:58
Interesente, sammer_girl@one.lv
Tikšanās bija ļoti laba! Tikai baidos, ka vis, kas tika runāts tur varētu tajās sienās arī palikt! <br>Runājam runājam, taču jēgas nekādas! Kā mēs varam runāt par latgaļu valodu, ja neesam visu vēl ar latviešu noskaidrojuši?tas gan manuprāt ir bezjēdzīgi!! un interesantu atmsfēru vēl veidoja Dombura kungs! gods un slava viņam!!:) tādas sarunas būtu jārīko biežāk! <br>Un domāju, ka nākam reiz te vajadzētu būt arī vairāk valdošajām partijām, nevis tikai opozīcijām! reklāmas ar šaj pāsākuma bija pietiekami daudzz....(par nožēlu) viss nebija TĪRS!!!!!
17.12.2003 11:05
Elizabete
loti vajag so tiksanos, tacu nedomaaju, ka tas ko mainiis, jo runaat ir viens, dariit pavisam kas cits.
16.12.2003 10:19
anninja
Ir ļoti labi izvēlēts diskusiju laiks - darba dienas priekšpudiena. Tie, kas strādā un nevar skraidīt darba laikā, kādā veidā tie varēs piedalīties?!
16.12.2003 10:14
ragana
Nu ,ļoti vēlētos konkrēti uzzināt, kādi tie dalībnieki būs un īpaši, ko uzaicinās no kultūras darbiniekiem - profesionāli kultūras darbinieki jau ir tikai teātrī un mūzikas un mākslas skolās . Vai viņus kāds ir izaicinājis. Tikko sazinājos ar teātri, tur neviens neko par tādu diskusiju nezina. Kaut gan Daugavpilī kultūru atceras tikai tad, kad jāiet ar karogu pa priekšu - ikdienā izdzīvot - tā ir viņu problēma.
15.12.2003 19:31
ilze, ilzeo@np.gov.lv
JA ieradīsies Daugavpils mazākumtautību pārstāvji, vai Dombura kungs ir gatavs runāt krievu valodā? <br>Vai Daugvpils masu saziņas līdzekļi /krieviski rakstoši it īpaši/ noklausīsies visu diskusiju ?/vai, kā vienmēr, atskries uz sākumu un beigām, un tad izdarīs "savus" secinājumus?!