„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Pie VSAA pensionāri stāv milzīgā rindā pēc izziņām

Pie Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Daugavpils filiāles 22. decembrī jau no plkst. 10 ap 100 pensionāru stāvēja milzīgā rindā pēc izziņām, lai varētu saņemt atlaižu karti braukšanai sabiedriskajā transportā. Daudzi pensionāri pauda sašutumu par to, ka viņiem jāstāvot rindā pēc izziņām vairāk nekā divas stundas. Kāda pensionāre žēlojās, ka sāpot kājas no ilgas stāvēšanas. Labi, ka vēl laiks nav auksts, tomēr pastāvot iespēja saaukstēties. Kāpēc gan deputātiem neatnākt un nepamēģināt izstāvēt šādu milzīgu rindu? Ko tad viņi teiktu? Cita pensionāre teica, ka esot apjukusi un nesaprotot vairs, kādi dokumenti vajadzīgi.

Komentāri

26.12.2003 08:34
Jaunais
Jaa, gatavi to 5 santimu del staaveet taadas rindas. Taada peleciga, pesimistiska masa. Riebigi. Kur jusu berni, milie pensionari? Nevar piemest 5 santimus?
24.12.2003 16:53
Jancis
Dumji cilvēki .... Pieraduši kā padomju laikos stāvēt pēc desām .... It kā citas dienas nav, kad varētu atnākt un visu nokārtot ? Ja nav ,tad nav ko sūdzēties par salšanu, savas dumības un ietiepības dēļ stāviet un salstiet! Tā pat kā ar bankomātiem. Centrā pie Ditton Unibankas automāta bieži dienā ir rinda. Tak neviens neizkustēsies līdz Ditton būvmateriālu veikalam 300 metru attālumā, kur rindas ir ļoti reti .... Ar to arī atšķiras muļķis no cilvēka ...