„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.1 °C
apmācies

Lasītāja netic, ka tirgū konfiscēto gaļu apraka

Daugavpils rajona Vaboles pagasta iedzīvotāja L.Kokina, izlasot 21. novembra LL numurā rakstu "Tirgotāji grib izdzīvot", ir sašutusi par valsts ierēdņu izturēšnos un attieksmi.

Komentāri

05.12.2003 17:00
ilze, ilze@apollo.lv
VID, Veterinārais un pārtikas dienests ir valsts iestādes, kurās strādājošie cilvēki (ierēdņi) pilda valsts likumu. Cik nu kurš cilvēks ir godīgs - tā ir viņa sirdsapziņa. Un, ja mēs zinam, ka kāds ņem kukuli, vai tad mēs reagējam?!Nē.Mēs klusējam, jo ....Nezinu, kas nu kuram interesē. <br>Par to, ka Lazdāns ir slēdzis kādu kautuvi. Arī tas ir likuma izpildījums.Ja kautuvē nav bijuši atbilsoši noteikumi?! Ko darīt? Viņam, kā valsts ierēdnim, nepildīt valsts likumu?! Aizvērt acis un izlikties ka neredz. To, ka kautuves vajag celt un vairāk - piekrītu. Bet tā jau nav ne VID, ne pārtikas dienesta problēma. <br>"Likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības." Piemēram, ja es nezinu, ka braukt bez tiesībām nedrīkst, tas nenozīmē, ka es braukāšu apkārt bez autovadītāja tiesībām un mani neviens par to nesodīs.
05.12.2003 08:22
Zigis, purvs@lv
VID nekad neraks, viņi uztaisīs pikniku. Tikai paldies vietā zemniekam uzliks sodu- samaksa par utilizāciju. Kādreiz LL rakstīja, ka VID ir uzņēmēju sabiedrotai un padomdevējs, jo viņi dzīvo un "uzdzīvo" par nodokļu maksātāju naudu. Izrādās, ka natūrā arī pieņem.
05.12.2003 08:16
Jāzeps, one@lv
Agrāk lopkautuves bija daudz un varēja viegli kontrolēt, bet tagad ir dažas, bet izaudzētie lopiņi ir jākauj, kaut vai savām vajadzībām un es ar lilāko prieku dotu vietējai kautuvei un atkristu lielā braukāšana un samazinātos izmaksas, jo es zinu ka viss notiek normālos apstākļos. Bet tagad jākauj kaut kur un arī iekšas izmet lapsām. Nu nav mums kopumā ar domāšanu kaut kas kārtībā. Protams mazie nevar samaksāt lielos kukuļus inspektoriem un citiem pārbaudītājiem. Un varu pateikt, ka pagaidām "Help" ir slēdzis pats Lazdāns. Laikam viņam piemirsās.