„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

Autobusu parks iegādājies autobusu "Volvo"

Daugavpils autouzņēmums iegādājies vēl vienu komfortablu lietotu autobusu "Volvo" (1990. izl.g.). Tas nopirkts no kādas Lietuvas firmas par 24 tūkstošiem eiro, -- informēja autobusu parka ģenerāldirektors Avramijs Mihailovs.

Komentāri

05.12.2003 23:08
Pasazieris.
Nu protams, atkal tiek domats par starpilsetu marsrutiem. Ne, lai nopirktu paris autobusu rajona marsrutiem, tajos vecajos LAZos tak nav iespejams braukt. Redziet, uz Rigu brauksim ar ekstram, bet uz Kalupi veca, netira, grabosa, auksta, neerta u.t.t. tikko pie dzivibas esosa autobusa. Paldies Mihailova kungs. Un vel. Iemaciet vismaz kartigi latviesu valodu tiem soferiem, kas apkalpo starppilsetu marsrutus. Un nesakiet, ka vini prot. Cik reizu ir braukts uz Rigu, nekad nav gadijies lai soferis ari ATBILDETU, bet ne tikai saprastu latviski. Varbut, jau kads viens aborigens ir, bet tas ir iznemums.