„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Špoģu vidusskolā atklāja modernāko skrejceliņu Latgalē

28. februārī Špoģu vidusskolā atklāja modernāko mīkstā seguma vieglatlētikas skrejceliņu Latgalē. Skolas pagrabtelpās sākotnēji darbojās militārās apmācības šautuve, pēdējos gadus -- noliktava. Ar bijušā Izglītības un zinātnes ministra Kārļa Greiškalna ierosinājumu pagājušā gadā bija nolemts uzbūvēt vieglatlētikas skrejceļu. To ierīkoja Daugavpils rajona SIA "LatSpaS".

Komentāri

28.12.2007 11:20
Vladislavs Kundziņš, vladislavs_2@mits.lv
Jauks rakstiņš! Paldies skolotājai Marijai Šaršūnei ( Streičai), ka atceras 70 - to gadu sportiskos zēnus un meitenes no Špoģu vidusskolas, kuru vārdi bija bieži sastopami Latvijas presē. Patīkami tagad atcerēties kā mēs toreiz jaunās skolotājas vadībā aktīvi piedalījāmies dažāda ranga sacensībās un protams ar labiem panākumiem. Špoģu vidusskola Latvijā bija pazīstama netikai ar vieglatlētiem, bet arī ar gada tenisistiem. Tajā laikā skolu ir absolvējuši kā sporta meistari galda tenisā Jānis Šislo, Anele Kusiņa, Ruta Upeniece ( Livmane), Jānis Madelāns, Pēteris Mukāns, Roberts Putāns u.c. Paldies skolotājai Marijai Šaršūnei un Špoģu vidusskolai , ka neaizmirstat savus sporta veterānus. Interesanti būtu tagad kādā absolventu vakarā tikties sporta veterāniem kopā ar skolotāju Mariju. Veiksmi arī turpmāk špoģiešiem!
04.01.2005 18:39
Alise
Latgale ir ljoti jauiks novads, mani priecee, ka kaadaa vidusskolaa notieks, kas ljoti interesants. Man pashai patiiik nodarboties ar sportu ( futbolu, skrieshanu u.t.t.). =]
04.01.2005 18:37
Alise
:) Jauks raxtinsh! :)