„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.5 °C
apmācies

Kā un kad iemācīties pareizi krist

Šoziem janvārī vien esot sakritis tik daudz sniega, cik citugad nepaspējot visos ziemas mēnešos. Vai tad nav skaisti sēdēt pie loga siltā istabā un noraudzīties, kā krīt sniegs, cik pasaule kļūst tīra un jauna zem sniega segas, kas mirdz saulē. Nez kāpēc skaistums un prieks lielākoties aizmirstas, kad jāiet laukā un jāmēģina pārvietoties slidenajās ielās, kur virs galvas mēdz karāties košu lāsteku buķetes.

Komentāri

23.01.2004 15:04
anninja, nejauki dusmīgā
Nu vislabākā vieta, kur trenēties krišanā, ir ietve no superslīdīgiem jaunā veida bruģa akmeņiem 18.Novembra ielā, - ejot RIMI veikala virzienā, sākot no Ventspils ielas, un arī paša veikala tuvumā ir tik neprognozējami slidenas, ļoti slidenas vai superslidenas ietves daļas, ka labāku vietu šāda veida treniņiem vispār grūti iedomāties! Domāju, ka būtu vērts uzrīkot ziemas laikā sacensības soļošanā tiem atbildīgajiem vīriem, kuriem ienāca prātā noklāt ietves daļu ar mūsu ziemas apstākļiem pilnīgi nepiemērotu bruģa segumu. Un vasarā, starp citu, ja līst lietus, arī var izbaudīt visus Ņūtona likuma jaukumus...