„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Latgalē galvenie pārkāpumi -- nodokļu nemaksāšana un čeku neizsniegšana

Mazumtirdzniecības iestādēs (veikalos) neizsniedz pirkuma čekus un darba devēji nemaksā nodokļus no darbinieku darba algām, -- to 2003. gadā veiktajās nodokļu pārbaudēs visbiežāk konstatējuši VID Latgales reģionālās iestādes speciālisti.

Komentāri

25.01.2004 10:18
adila, alidija@netmail.lv
Ļoti labi, tikai žēl, ka bargus sodus un uzrēķinus saņem "mazie pārkāpēji", bet lielie nodokļu nemaksātāji kā staigāja, tā staigā ar paceltu galvu, un viņiem valsts vēl noraksta nenomaksātos nodokļus. Kā tas var būt, ka uzņēmums, kurš nav nomaksājis nodokļus, var turpināt darboties gadu no gada? Man par nieka 13 santīmiem VID sūtīja atgādinājumus un draudu vēstules, bet miljonu nemaksātājiem - nekā. Ja VID atgūtu valstij nesamaksāto sociālo nodokļu parādus, pensionāriem varētu pensijas paaugstināt ne jau par kapeikām vien. Pietiktu arī bērnu pabalstiem...
23.01.2004 15:30
anninja
Gods un slava VID! Tikai domāju, ka Latgalē galvenais pārkāpums tuvākajos gados ir un paliks DINAZ finansu darījums, kas nesa valstij milzīgus zaudējumus un kuru nespēja pamanīt VID modrā acs.