„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

I.Bekešs: “Anonīmā paziņojuma izplatītāji rīkojušies nekorekti”

Daugavpils policijas pārvaldes priekšnieks Imants Jānis Bekešs uzskata, ka anonīmā ziņojuma, kurā Daugavpils policijas pārvaldes un Iekšlietu ministrijas vadībai tiek izteikti pārmetumi par to, ka Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes darbiniekiem vairākus mēnešus netiek maksātas likumā noteiktās piemaksas par darbu nakts stundās, izplatītāji rīkojušies nekorekti.

Komentāri

16.10.2004 21:11
Andrejs
Izskatās, ka Daugavpils policijā policisti neuzticas savai vadībai, ja tie baidās godīgi atnākt pie priekšnieka un prasīt, kāpēc nemaksā par nakts stundām. Bet no otras puses Bekešam vajag padomāt, kāpēc tad policisti baidās no atklātības. Kur tā vaina slēpjas. varbūt pats Bekešs ir labs priekšnieks, bet zemāka ranga priekšnieciņi ir tik briesmīgi iebiedējuši savus darbiniekus, ka tie baidās no visa kā. Bet kā tad tie policisti var strādāt turpmāk? Viņiem taču nāksies sastapties gan ar bīstamajiem noziedzniekiem, gan ar viltīgiem zagļiem un kukuļdevējiem. Daudzi no tiem ieņem diezgan lielus amatus un ir spējīgi izdarīt spiedienu pat uz policijas vadību. <br>Es domāju, ka šeit vajag labi godīgi, atklāti, bez draudiem un iebiedēšanas aprunāties ar saviem darbiniekiem. Jo citādi darbs šajā pārvaldē tiks paralizēts. Būs neuzticība un naids. Ne jau tās anonīmās vēstules dēļ, bet aizdomas, kuras paliks no policistu puses un priekšnieka puses.