„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Trešdaļa Latvijas armijas spēku nāk no Latgales

15. oktobrī Latgalē viesojās aizsardzības ministrs Atis Slakteris un Latvijas Rekrutēšanas un atlases centra pārstāvji, kuri tikās ar Krāslavas pilsētas un rajona pašvaldību vadītājiem un skolu jaunatni.

Komentāri

19.10.2004 18:20
tui
jā, vēl viens pierādijums, ka Latvijas likteni izškirs Latgale. Tā tas bija 1917.gadā, tā tas būs nākotnē. Interesanti no senākiem laikiem, vai iedzivotāju degradācija ir bijusi tik stipra Latgalē, un kādas tam ir bijušas sekas?
19.10.2004 12:49
poručiks
Savējie uz savējiem nešaus ,ja kas notiek. Latvijas neatkarība vienmēr ir bijusi Latgales rokās.
19.10.2004 11:14
comrade
Taa vish i... nespeeja ieguut labu izgliitiibu un adekvaatu darbu nereti liek Latgales jaunieshiem izveeleeties militaaro karjeru. Maikls Muurs skandalozajaa filmaa "Farenheit 9/11" raadiija, kaa tiek verveeti ASV profesionaalajai armijai kareivji nabadziigajos afroamerikaanju kvartaalos, lai buutu kas dienee Iraakaa. Dazhus simtus latus meenesii, ko sanjem "karstajos punktos" dienoshie, ir neiespeejami nopelniit straadaajot vidusmeera darba vietaa kaadaa no Latgales pilseetaam.