„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Ir tikai viens ceļš, pa kuru atgriezties

20. oktobrī Daugavpils Universitātē noritēja koncerts un tikšanās "Nāc un ieklausies", ko rīkoja Hepatīta biedrība, mūziķis Igo Fomins, Rīgas Stradiņa universitāte un T/c "Spice". Pasākumu tūres mērķis ir sniegt informāciju jauniešiem, lai mazinātu hepatīta C inficēšanās draudus, šādas tikšanās notiek vairākās Latvijas pilsētās. Rīgas Stradiņa Universitātes sestā kursa studenti Inga Priedniece un Oskars Krumholcs aktīvi diskutēja par šo slimību ar jauniešiem.

Komentāri

11.04.2008 15:09
Rolands, rolls@livas.lv
Būdams slimnīcā, atklājās, ka esmu slims ar C Hepatītu.Nesaprotu no kā tas dabūts un kāpēc.Manā dzīvē ir bijusi tikai viena sieviete kuru esmu mīlējis,nevienas citas, man ir divas meitas,esmu bijis uzticīgs savai bijušajai sievai.Ir bijušas vairākas ķirurģiskas operācijas ,kur iespējams esmu noķēris šo HEPATĪTU C.Cita izskaidrojuma man nav.