„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.4 °C
apmācies

Daugavpilī no atvaļinājuma atsauks divus ceļu policistus

Sakarā ar izveidojušos traģisko situāciju uz Latvijas ceļiem - šogad avārijās bojāgājuši jau 381 cilvēks, iekšlietu ministra Ērika Jēkabsona uzdevumā Valsts policijas priekšnieks Jānis Zaščirinskis no 20.oktobra atsaucis no atvaļinājumiem visus Ceļu policijas darbiniekus, lai pastiprinātu drošības pasākumus, tostarp tiks vairāk kontrolēta autovadītāju braukšana alkohola reibumā, drošības jostu lietošana, kā arī gājēju pārvietošanās pa ceļiem un atstarotāju lietošana.

Komentāri

25.10.2004 16:30
Brālis Tux
Paradokss: Jo vairāk runā, jo biežāk tās smagās avārijas atgadās!!!
23.10.2004 11:14
kaija
Es pati nestūrēju, bet ejot pa ielu rodas sajūta , ka šoferiem ir jābūt " dzelzs nerviem" . Gājēji iet kur tiem iegribas un kad iegribas, pat nepagriežot galvu. Man liekas tieši gājējiem ir dotas pārāk lielas tiesības. Un vēl. " Automašīna notrieca ..." Kāpēc nekad nav " Gājējs šķērsoja neparedzēta vietā vai " agresīvi " šķērsoja - tas ir, gāja kad gribēja, tā sakot parbaudīja auto bremzes. Un velosipēdisti? Ne atstarotaju, ne gaismas. Tagad taču var nopirkt visu, ja vecāki nopirka bērnam velosipēdu, varbūt ir jāpadomā arī par pārējo.