„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
apmācies

Skolu optimizācija uztrauc bērnu vecākus

Sakarā ar skolēnu skaita samazināšanos Daugavpilī notiek skolu tīkla optimizācija un daži iespējamie projekti pamatīgi satrauc vecākus. Viens no tiem ir priekšlikums apvienot 4. speciālo pamatskolu un 11. pamatskolu, kas vecākus pamudinājis masveidīgi izņemt bērnus no 11. pamatskolas, LL atzina IP vadītājs Jānis Dukšinskis.

Komentāri

02.11.2004 13:33
Vietejais
Loti interesanti skan divas frazes: <br>- apvienoties ar 4. speciālo skolu Stropos, kura atrodas vecā ēkā, kas agri vai vēlu prasīs lielus ieguldījumus remontā... <br>-tā saņem valsts dotācijas Ls 160 000 gadā, kas ir liels ieguvums pašvaldībai, <br>Par ko ir runa!!! Par tadu naudu ikgadeja dotacija var uzcelt gandriz vai jaunu skolu, turklat, cik noprotu, tad beru ar īpašām vajadzībām nav daudz!! Un kads gan labums var but pasvaldibai no lidzeklu dotacijas, kura novirzita konkretiem merkiem. Gan jau dazs labs sis skolas darbinieks nemaz lidz sim nezinaja ka TADA nauda eksiste. Bet apvienot sis skolas manuprat ir vienkarsi tuvredzibas rezultats un nedomasana par Daugavpils ilgtspeju.