„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

Ierosina diskusiju par vidusskolām

2003./2004. mācību gadā Daugavpils rajona vidusskolās tikuši atskaitīti četrpadsmit 12. klases skolēni, no 156 absolventiem 103 iestājušies augstskolās, 34 mācās citās mācību iestādēs, bet 19 nemācās nekur. Savukārt pēc 9. klases pabeigšanas vidusskolā tiek uzņemti audzēkņi, kuru vidējā atzīme ir 2,8 – 3 balles. Izanalizējot šos Izglītības pārvaldes datus, Daugavpils rajona padomes izpilddirektors ierosinājis diskusiju, kādām jābūt rajona vidusskolām.

Komentāri

02.11.2004 14:09
vietejais
Nav jau butiski ka sie skoleni pec 9.klasu beigsanas vidusskolas teik "pierunati" palikt un turpinat macibas, svarigi tas, ka sie cilveki klust gudraki. Interesanti ar ko tad varet nodarboties jaunietis ar 9.kl. izglitibu!! Dod Dievs vairak tadu skolotaju, kuri pieruna skolenus talak macities,lai gan reali apzinas, ka tiesi sie divnieku karali ir tie, kuru del visvairak jaziedo savi nervi, laiks un energija.GALVENAIS IR REZULTATS!!