„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.8 °C
apmācies

Daugavpilī bezdarbniekiem palīdzēs kļūt par darba devējiem

Daugavpils domes finanšu komitejas locekļi konceptuāli atbalstījuši projektu "No pabalsta saņēmēja līdz nodokļu maksātājam", kura mērķis ir palīdzēt bezdarbniekiem kļūt par darba devējiem.

Komentāri

22.11.2004 14:53
Ragana
Neviens neuzsāks savu biznesu, kamēr nebūs valsts atbalsta politikas šajā jomā . Pirmkārt, VID funkcijas ir jābūt nevis sodīt , bet informēt kā ir pareizi. Sodīt varētu tikai tad, ja viens un tas pats parkāpums atkārtojas. Otrkārt, arī uz ES fodu naudu daudzi uzņēmēji nevēlas pieteikties, jo pēc tam seko brismīgas soda sankcijas tiklīdz kaut kas netiek ievērots. Valstij ir jāpierāda, ka pārkāpums ir ļaunprātīgs, nevis biedēt ar sodiem. Treškārt, bankas % ir jābūt pievilcīgiem. Ja vismaz tas tiktu ņemts vērā, tad mūsu pilsoņi, kas šobrīd pelna naudiņu ārvalstīs labprāt to investētu savā valstī un paši sev radītu darba vietu pēc atgriešanās dzimtenē.