„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.3 °C
apmācies

Sniegotos ceļus vislabāk pieveikt ar zirgu vai kājām

-Kad sniegi snieg un putina, tad vislabāk ir pārvietoties ar kamanām. Līdz lielajam ceļam man jānobrauc daži kilometri. Paldies Dievam, šo ceļu pagasts izbūvējis pirms diviem gadiem, un tas vienmēr ir iztīrīts. Ar kamanām izbraucu gan pieputinātās lejas, gan slidenos uzkalniņus, -- stāstīja Demenē uz lielceļa sastaptais Česlavs. Viņa vadītais pajūgs neiestiga, lai gan tas bija piekrauts ar vairākiem graudu maisiem, kurus Česlavs vedis uz dzirnavām, lai samaltu miltus cūkām. "Līdz Ziemassvētkiem jānobaro kāds ruksis, ko likt cienastam galdā," smej saimnieks.

Komentāri

26.11.2004 08:39
Autobrauceejs
Uz Dvietes- Bebrenes pusi šajā sezonā vēl ceļš nav tīrīts nereizi. Apbrīnojami! Ceļinieki varbūt nemaz nezin, ka uz turieni ir valsts ceļš. Žēl, ka ar avīzes starpniecību jāinformē. Par normatīviem ceļinieki ir aizmirsuši, laikam vainīga vasara- aizmirsās.