„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Jēkabpilī smagi piekauj jaunieti

Piektdien, 26.novembra pēcpusdienā, Jēkabpilī smagi tika piekauts kāds 1987.gadā dzimis Jēkabpils Valsts ģimnāzijas audzēknis. Viņam ar beisbola nūju no aizmugures pa galvu iesita šīs pašas mācību iestādes skolēns, kāds 1989.gadā dzimis pusaudzis, "Latgales Laikam" pastāstīja Jēkabpils rajona Policijas pārvaldes priekšnieka vietniece Sarmīte Daukšte.

Komentāri

01.12.2004 13:47
brālis
Ceru, ka puisis atveseļosies, bet vainīgais saņems reālu sodu (ja protams nav ietekmīgu vecāku atvase). <br>Ko cienījamais Mareks gaidīja no skolotājas, kurai faktiski nav nekādu tiesību, bet kaudze pienākumu (es neesu audzinātājs) . Tāda ir sabiedrība ko veidojam.
01.12.2004 08:38
Mareks, maixs@tvnet.lv
Kur skolotājiem un bērnu vecākiem ir sapratne, māksla audzināt, veicinošie skaidrojuma par uzvedību, ētikas normām utt., Lūk arī rezultāts??? Sniega pika spēj novest cilvēku līdz pat smagām sekā, bet vēl uz šo brīdi nav zināms vai izdzīvos, cerēsim ka viss būs OK. Jebkurš spertais solis ir jāpārdomā, nevis jārīkojas un tad sākt domāt....