„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+4.2 °C
daļēji mākoņains

Avramijs Mihailovs par 70 gadiem aizmirsīšot tūlīt pēc dzimšanas dienas

Vadītāju, kuri arī septiņdesmit gadu vecumā joprojām turpina veiksmīgi vadīt lielus uzņēmumus, nav daudz. Viens no viņiem ir Daugavpils autobusu parka direktors Avramijs Mihailovs. Ilgo darba mūžu vadītājs, kura kabinetā goda vietā atrodas Dievmātes svētbilde, skaidro ar ticību Dievam, kurš palīdz viņam saglabāt garaspēku un rast izeju vissarežģītākajās situācijās.

Komentāri

17.11.2004 23:47
lulu
Vecus jāsūta pensijā,nevis jātur darbā.Lai jauniem ir darba vietas un iztikas līdzekli.
07.11.2004 23:59
Jēkabpils
Izrādās "DAGDAS autobuss" ienāk JĒKABPILĪ, pateicoties Rīgas AS "NORDEKA". <br><br>ARī Daugavpils SIA "DAUTRANS" ļoti NEPIEVILCĪGS autopārvadātājs!!! Jēkabpiliešu skatījumā!!! Jo, piemēram, braucot no Daugavpils uz Jēkabpili, biļete jāpērk līdz PĻAVIŅĀM (???!!!).
05.11.2004 15:18
7x7
Var tikai priecāties par cilvēku, kurš 70 gados tik labi jūtas un vēl joprojām var turpināt strādāt. <br>Bet vai tas ir normāli, ka šādos gados cilvēki strādā, un tajā pašā laikā ir tūkstošiem gados jaunu cilvēku, kuriem nav darba, kuri nevar uzturēt savas ģimenes un nevar nodrošināt sev iztiku. Varbūt es kļūdos, bet tie kuri tagad aiziet pensijā, diez vai saņem pensiju, kura ir 35 vai 50 latus liela. Tā ka ir par ko pensionāriem dzīvot, ja tikai negribas lai būtu 3 vai 4 istabu dzīvoklis, kuru ar jebkādu pensiju būs grūti "pavilkt". Nu bet tādi ir tie likumi mūsu valstī. Ja negribam un nevaram cilvēkam samaksāt labu pensiju, nu tad vismaz atļausim strādāt kaut vai līdz 80 gadiem, ka tik spēks un varēšana būtu.........
04.11.2004 23:09
Jēkabpils
Visu cieņu Daugavpils Autobusu parka direktoram. <br><br>Taču, diezin vai ne bez viņa ziņas DAUGAVPILS AP autobusi maršrutā Rīga-Daugavpils DRASĒ GARĀM JĒKABPILIJ!!!! neiebraucot jaunuzceltajā Jēkabpils AUTOOSTĀ (iepriekš jau arī neiebrauca!!!). Ja tomēr kāds lētticīgais sadomā braukt uz Jēkabpili ar DAUGAVPILS AP autobusu, tad biļete JĀPĒRK līdz LĪVĀNIEM (!!!!) Tomēr, lai gan esi to biļeti līdz Līvāniem nopircis (ja ir vajadzība, esi gatavs pirkt šo 2 x dārgāko biļeti! un pieciest neērtības!), tas nenozīmē, ka NOKĻŪSI Jēkabpilī, labi, ka apstāsies KRUSTPILS pusē!!! PERSONĪGI PĀRBAUDĪJU "uz savas ādas" Daugavpils autobusu parka "augsto" apkalpošanas kultūru !!!!!!!!!!!!!!!! <br> Lai kaut ko TIK STULBU IZDOMĀTU jābūt ZINĀMAI APDĀVINĀTĪBAI !!!! Jo normālam cilvēkam tik liela aplamība PAT PRĀTĀ NEIENĀKTU!!! <br><br>REZUMĒJOT -- VISLIELĀKO ATZINĪBU pelnījuši RĒZEKNES, JĒKABPILS autobusu parki! un prieks, ka arī DAGDAS autobuss iebrauc Jēkabpilī.