„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

Kirilam ceļš uz atveseļošanos bija ērkšķiem klāts

Četrgadīgais Kirils iesteidzas istabā kā viesulis ar mazam zēnam piemītošo enerģiju un bezrūpību. Nekas, izņemot nostiprinošas saites uz viņa ķermeņa, neliecina, ka pirms vairāk nekā gada puisēns guvis ļoti smagas traumas, izkrītot pa piektā stāva logu.

Komentāri

08.11.2004 08:59
sss
Interesanti, vai šādos gadījumos aukle ir atbildīga par bērnu, ja nebija sastādīts ar viņu darba līgums? <br>Ģimenei izturību un veiksmi!
06.11.2004 09:15
jezyps
Ja mūsu ārstam uzreiz iedotu LVL 5000 (kaut vai pusi) tad viņš arī izdarītu operāciju. Kāpēc viņam par pliku velti uzņemties risku! Dzīvību izglāba - izglāba, bet atvainojiet par pārējo ir jāmaksā. Problēma ir tā, ka S.pēterburgā ārsts varēja skaidri un gaiši pateikt cik tas maksā!, bet šeit Latvijā ārsts nevar to pateikt tieši - pašam arī jāprotas! Aizmirstiet ka Latvijā ir bezmaksas medicīna - par visu ir jāmaksā! <br>Drīzāk pilsētas domei jānoalgo menedžieris - kas tādos gadījumos vienkārši sarunā ar ārstiem, tas būs lētāk, nekā ārstēties ārzemēs.
05.11.2004 16:01
pele
ludzu nosauciet uzvārdu arstam, kurš jums latvija nepalīdzejā, lai citiem nerastos tadas problemas. Lūdzu izdariet to
04.11.2004 22:48
Krišjānis
Auklītes PAVIRŠĪBAS DĒĻ tik daudz nevajadzīgu pārdzīvojumu!!!! Gan zēnam, gan vecākiem!!!