„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+3.5 °C
apmācies

Rihards Eigims: "Dziļi maldās tas, kurš domā, ka notiek cīņa starp mani un Ritu Strodi"

Vienā upē divreiz nevar iekāpt -- Rihards Eigims to zina. Bet pašvaldības vēlēšanās atkal piedalīsies tāpēc, ka kopš pirmstermiņa aiziešanas no Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja amata ir aiztecējis daudz ūdens. Un, spriežot pēc viņa teiktā, vēlētājiem pa šo laiku "bija jātiek skaidrībā -- kas ir kas".

Komentāri

14.12.2004 12:00
Brālis Tux
Nezkāpēc Eigima gādība parādās tieši pirms vēlēšanām. Bet pārējā laikā ...
13.12.2004 20:23
Tedis
Jā tās dāvanas ir skaisti, tikai jautājums no kuras naudas tās nāk? Gadījumā ne no tiem 400 tūkstošiem, kuri pazuda, kad izputināja Latgales ceļienieku un apvedceļa izmaksas no 800 000 "palēcās" uz 1200000 uzticot tās Gādībai? Pirmajai kompānijai parādi vēl joprojām nav atmaksāti! Un paņemto kredītu apjoma pēc tika samazināti izdevumi sociālajās sfērās. Jautājums, cik vēl naudas atmazgāšanas ceļus mēs nezinām?... Tā ka sanāk - no pilsētai nozagtās naudas Eigims sev veido reklāmu... vai tas ir labi?
11.12.2004 21:26
Skolnieks
Atrodiet Daugavpilī vēl kādu cilvēku kas katru gadu uz Ziemassvētkiem visiem Daugavpils skolniekiem gatavotu dāvanas. Ticiet man, neatradīsiet.
11.12.2004 17:29
emigra
"...piemērs -- Dauksta kungs, Daugavpilī viskorumpētais cilvēks. Nezin kāpēc toreiz, kad domi vadīju es, par viņa firmu "Būvmehanizācija" nekas nebija dzirdams." Absolūti meli!!! <br> "Būvmehanizācija" jau Eigima valdīšanas laikā veica pilsētas pasūtījumus!!!
11.12.2004 11:01
Kaija
Gribu izteikt pateicību un atzinību R. Eigimam par bērniem dāvāto prieku, gan Jaungada dāvanas , gan 1.klasniekiem. Kurš vēl to kādreiz ir darījis? Cik atceros neviens, bet politika mani neinteresē.
10.12.2004 15:02
SAAS
Visam varētu piekrist, ja tas netiktu balstīts uz visai neētisku rīcību: izmantojot daudzu pilsetnieku grūtos materiālos apstākļus, vienkārši "nopirkt" viņus par nedaudziem latiem , torti un solīt daudzkārt neiespējamo nākotnē. Tā ir necieņas izrādīšana gan pret šiem cilvēkiem, gan pascieņas nepietiekamība no LG. Ja LG varētu "piecīšu" un populistisko solījumu (ir jau arī nopietni) vietā likt konstruktīvu un perspektīvu saimniecisko politiku, kur ši cilvēkam būtu ieradīta godpilna vieta, tad arī LG būtu pelnījusi cieņu un patiesu atbalstu. Diemžel tas jau nav tā tikai Daugavpilī, jo šādas polittehnoloģijas jau ir visā pasaulē aprobētas, Par to, protams, ļoti žēl...