„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Daugavpils autobusu parks paaugstinās tarifus

"Latgales Laika" lasītāji, kuri dzīvo laukos, bija pārsteigti par dārgākām biļetēm rajona maršrutos Daugavpils autobusu parka (DAP) autobusos. Kā informēja DAP rīkotājdirektors Avramijs Mihailovs, nav izslēgts, ka drīzumā par braukšanu maksāsim par 20% vairāk nekā pašlaik.

Komentāri

29.12.2004 11:33
pasažietris
Vispar autoostas darbinieki ir nolaidusies lidz pedejam, jo nezinjo ne presee ne kur. Jo sevišķi jau lauku ļaudīm nav zināmas nekādas izmaiņas. Arī tas attiecas uz autobusu satiksmi svētkos. Vakar pat bijam aizgājuši uzzināt vai svētkos kursēs autobuss, mums atbildē'ja : '"Ziniet iespējams kursēs, bet varbūt arī nē." Kur nu lai mēs pilsētā zinātu, bet ka lauku ļaudīm??? Viņi vispār ir neziņā....???
29.12.2004 11:18
braucēja
cenas tika paaugstinātas jau šogad, vismaz biļetēm uz Rīgu, kur nu vēl??? biežāk būs jāizvēlas vilciens!
29.12.2004 09:07
Bučuks, u6450130@com.lv
Ko viņi iedomājas paceļot cenas???Vai tad cilvēki brauks vairāk?Tādā veidā autoosta izputēs, jo būs maz to kuri SPĒS maksāt tādas summas par pāris kilometriem! Domājiet ar galvu!!!