„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Autobuss atkalas laikā -- kā pīle uz ledus

Atkala 2. decembra rītā Daugavpils autobusu parka autobusus "izsita" no ierastā grafika. No rīta autoostas dispečerdienests sāka saņemt informāciju par aizkavētajiem un pārtrauktajiem reisiem, -- informēja autouzņēmuma rīkotājdirektors Avramijs Mihailovs, kurš situāciju nosauca par visai sarežģītu.

Komentāri

03.12.2004 19:33
Andrejs
Bet toties tramvajam atkala nekaite! Tam ir vienalga vai ledus vai sniegs, ziemā vienmēr būs laikā un pie tam vel silts un sauss! Protams nevar teikt ka tramvajinjsh ir 100% ideals, tam ir arī savi "bistamie" periodi, par kuriem diemzel skola nemaca(ne parasta, ne autoskola), tas ir lapkritis- tajaa laika tramvajam bremzeshanas celjsh palelinas pat 3 reizes! Autovaditaji par to aizmirst un pec tam megina vainot vaditaju- ko guli labak butu celju skatijis! Ta kaa: Mashinu vadīt - ne ar ausim klapet! Un atceraties - Tramvajs parasti brauc pec saraksta un nenovirzas no merķa! Laimīgu jums ceļu!