„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+2.9 °C
apmācies

Mīlētājus un "A-Eiropu" spridzināšanas draudi nenobiedēja

14.februārī Sv.Valentīna dienā ap pusnakti atpūtas centra "City center" nakts klubā "Banzai" gaidāmais "A-Eiropas" koncerts bija sapulcējis vairākus simtus grupas atbalstītāju un mīlētāju. Bet kādam, iespējams, bija pietrūcis biļetes, kompānijas vai, varbūt, mīlestības, tādēļ šis kāds savu problēmu bija nolēmis atrisināt Daugavpilij tik jau pierastā veidā -- piezvanot un paziņojot par atpūtas centrā ievietotu spridzekli.

Komentāri

18.02.2004 16:24
bijusī fane
Tur valdīja īsts bardaks, neviens īsti nesaprata, kas notiek, jo kluba administrācija pie apmeklētājiem neiznāca un neko nepaskaidroja. Nebija arī skaļruņu, un tiem, kas tanī laikā nebija zālē vispār nekas nebija dzirdams. Uzskatu, ka kluba administrācijai jāpiestrādā, jo ja patiešām tur būtu bijis spridzeklis, notiktu īsta traģēdija. Tie, kuri stāvēja ārā pie kluba arī nebūtu palikuši dzīvi. Un A-eiropa ar savu attieksmi (koncerta laikā un pirms) pazaudēja daudzu simpātijas. Tā gribējās nosvinēt Valentīna dienu... sabojāti svētki.