„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Dumju "jociņu" dēļ trijās skolās nenotiek stundas

15. februārī ap plkst. 9.20 uz glābšanas dienests numuru "112" piezvanīja kāds anonīms krieviski runājošs zvanītājs, kurš paziņoja par 3. skolā ievietotu spridzekli. Pēc balss varējis spriest, ka zvanītājs ir kāds 13-14 gadus vecs pusaudzis, taču fonā esot bijušas dzirdamas arī citu jauniešu jautrās balsis. Operatīvie dienesti, kā ierasts, ieradās notikuma vietā un uzreiz evakuēja visus skolēnus un pedagogus. Tā kā zvanītājs precīzi nenosaucis skolu, operatīvie dienesti devās gan uz 3. vidusskolu, gan uz 3. pamatskolu. Pēc neilga laika uz abām skolām devās arī no Rīgas ieradušies drošības dienesta darbinieki.

Komentāri

17.02.2004 20:41
estel
par laimi vismaz no Rigas bija atbraukusi brigade,ta ka tas bija izdeviigi...varbuut citreiz,kad buus kaads viltus biidinaajums, vajadzeetu ievietot pazinjojumu,lai citi,kas taisaas tuvaakajaa laikaa riikot viltus zvanu,lai riiko tuliit,jo "brigaade ir uz vietas"...