„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Daugavpils pārstāvniecība Rīgā varētu būt decembrī vai nākamgad

Daugavpils pārstāvniecība Rīgā varētu tapt tikai šā gada beigās vai nākamā gada sākumā, pastāstīja Daugavpils domes priekšsēdētāja Rita Strode.

Komentāri

04.02.2004 13:59
anninja
Ja šajā pārstāvniecībā strādās daugavpilieši, kuru darbs esot Rīgā, tad man rodas jautājums: vai tiks ievērota darba likumdošana, - var gadīties darbinieku pārpūle, strādājot pilnā sparā divās darba vietās uzreiz. Bet varbūt tas pārstāvniecības darba spars paredzēts nekāds lielais, kā jau visam, kas ir iz Daugavpiļsa?
03.02.2004 10:47
ilze
Parstāvniecība vai nepārstāvniecība...Nav nekādas nozīmes. Ja tur strādās tādi cilvēki, kādi veido www.daugavpils.lv, tad nebūs nekādas jēgas no tiem pārstāvjiem. Lai reklamētu Daugavpili es uzskatu, ka katru dienu pašvaldības mājas lapā ir jābūt jaunumiem.
03.02.2004 08:28
lidija
kāpēc gan ne? Tagad ir vajadzīgs lai tevi sadzirdētu, ir vajadzīga pārstāvniecība... Arī Liepājai tāda ir. Kāpēc gan nevarētu būt Latgalei? Pat ļoti vajadzīga.
02.02.2004 23:29
garoza
Savādi gan. <br>Izskatās, ka neesam Latvija, ja nepieciešama pārstavniecība mūsu pašu zemē. <br>ņemot vērā visus mūsdienu saziņas līdzekļus, ienāca prātā doma, ka ,ja Daugavpili pārstāvēs divi ´´dzīvi´´ cilvēki, mēs būsim sadzirdēti un mums klāsies labāk?