„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+7.5 °C
apmācies

Jaunās Forštates iedzīvotāji bija kritiskāki

Daugavpils Jaunās Forštates un Grīvas mikrorajona iedzīvotāji partijas "Latgales gaisma" pārstāvjiem un 8.Saeimas deputātei Sarmītei Ķikustei ("Jaunais laiks") 2. un 3. februārī tikšanās laikā pārsvarā izteica neapmierinātību par komunālajiem pakalpojumiem un to tarifu paaugstināšanu. Jaunajā Forštatē uz tikšanos ieradās vairāk nekā 200 cilvēku, bet Grīvā aptuveni uz pusi mazāk, pārsvarā pensionāri.

Komentāri

09.02.2004 09:58
anninja
Kā tas viss ir apriebies!Tik daudz tukšas muldēšanas un lejputrijas solīšanas! Un kāda ir deputātu uzvedība?! Viņi uzskata, ka pats svarīgākais ir konkurentu nozākāšana un tautas kārtējā "apkāšana". Laikam tas turpināsies tik ilgi, kamēr likumā būs pants par deputātu personisko atbildību (t. sk. arī ar sava naudasmaciņa saturu). Bet kur tad radīsies tāds likums - deputāti taču nav muļķi. lai sāktu paši savu zelta bedri rakt ciet! Un mēs te varam runāt cik gribam - suņi rej, bet deputāti dodas tālāk. Pildīt savus pienākumus...
08.02.2004 21:13
exP(Patriors)
Patriotiskāk noskaņota politiskā spēka lielāka ka "LATGALES GAISMA " nav ari Latvijā ( J.L. -?) Tas ir spēks kurš var solito izpildīt. Ticiet viņiem un dodiet iespēju sakartot un aizstāvēt pilsētas intereses! Padzīsim prom no domes krēslos sēdētajus - varu patriotiem!.