„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.7 °C
apmācies

Kāpēc no veikalu plauktiem pazūd vārāmā sāls?

Daugavpils un apkaimes iedzīvotāji masveidā izpērk rupjā maluma vārāmo sāli, jo nobažījušies, ka pēc iestāšanās Eiropas Savienībā Latvijā vairs nevarēšot nopirkt Ukrainā ražoto rupjā maluma sāli, jo tā it kā neatbilstot ES standartiem. Taču tieši šo sāli saimnieces izmanto konservēšanai, tā nepieciešama arī zemniekiem.

Komentāri

22.03.2004 02:20
Harley
Var redzēt ka Latvijā dzīvo daudz neinformēti tumši cilvēciņi.
18.03.2004 21:33
dream on!
Cool! <br>Tagad palaidiisim piili, ka seerkocinji buus daargi! <br>Peec nedeeljasas - liksim izpirkt visu aspiriinu! <br>Veel peec nedeeljas - papirosus bez filtra (Eiropaa droshivien arii taadas veesturiskas lietas nebuus)! <br>Tad ierosinaasim pirkt ellju (pamatojums - Eiropaa buus tikai kvalitatiiva un daarga oliiveljlja) <br>Starp citu vai leeto labo tualetes papiiru jau iepirkaat (jo Eiropaa buus tikai triiskaartiigais Extra Soft par 5 EUR metraa!) <br>Pēc tam rinda pienaaks miltiem, riisiem grikjiem - jo tie tachu kljus nenopeerkami daargi. <br>...un tad jau Eiropa buus klaat! <br>...reaals bizness reaaliem biznesmenjiem :D