„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-0.1 °C
nedaudz mākoņains

"Latgales" hokejisti -- čempioni!

Jau trīs kārtas pirms Latvijas 1.līgas hokeja čempionāta noslēguma par valsts čempioniem kļuvuši Daugavpils komandas "Latgale" hokejisti. Sestdien daugavpilieši Rīgā ar rezultātu 13:3 sakāva komandu "Hotel Centra". Tādējādi daugavpiliešu sekotāja turnīra tabulā -- pērnā gada čempioni "Bolders" (Rīga) "Latgales" hokejistus vairs nespēs panākt.

Komentāri

05.03.2004 00:20
Stalkers-Juniors!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Smeh daitolko!!!
04.03.2004 08:29
Solveiga
Sandij, noziedzības līmenis gan nebija īstais fakts, ko piesaukt, jo Daugavpilij līdz Tavas mīļās galvaspilsētas noziedzības apmēriem ir tālāk nekā no Zemes līdz Mēnesim. <br>Es, protams, nezinu, kā Tu uzsāki savas profesionālā sporta gaitas. Izskatās, ka pateici "mamma", bez citu palīdzības aizgāji uz podiņa un automātiski tiki iekļauts valsts izlasē. ;))))) Jo normāla situācija ir tāda, ja visur Latvijā nebūtu šādu "38.līgu" , tad augstākās līgas un izlases drīz vien nomirtu dabīgā nāvē. Labi, Tu tagad teiksi, ka neesi nekad dzirdējis, ka no "Latgales" kāds pretendētu uz Latvijas hokeja izlasi. Bet, ja visur valstī nebūtu šo zemāko līgu, kur var just līdzi kaimiņam, arī "lielais sports" drīz vien paliktu bez līdzjutējiem, tātad - bez reklāmas un attiecīgi bez finansējuma.
03.03.2004 17:55
Sandijs
Priecājieties vien par savām "uzvarām", to Jums neviens nevar liegt, taču tas, ka Jūsu komanda "čempioni" tiešām ir līgā, kas ir garozas norādītajā apvidū - pie vienas vietas - gan ir neapstrīdams fakts:) Interesanti, kādu līmeni Jūsu "Latgale" rādītu tad, ja tai būtu jastartē VISMAZ Latvijas augstākajā līgā?!? :) <br>Bet, kas attiecas uz manu it kā kaunēšanos par savu būšanu izlasē, tad varu atzīties, ka man mājās pie sienas joprojām karājas divas Eiropas čempionātu medaļas... <br>Dzīvoju es tiešām tepat Latvijas galvaspilsētā, taču, kas attiecas uz Jūsu pilsētu, tad teikšu atklāti - kaut tā arī otrā lielākā Latvijā, tomēr savā attīstībā - vienā no zemākajām vietām Latvijā (ko gan nevar teikt par noziedzības līmeni)...:) <br>Sorry, bet to jau nu gan Jūs nevarat noliegt, jo tas ir FAKTS!
02.03.2004 20:44
garoza
Sandij, tu tik nesatraucies. <br>ļauj mums papriecāties par mūsu uzvarām. Un kurā līgā mūsējie spēlē, man pie vienas vietas. <br>Bet tavs "galvaspilsētas pārākums" tracina gan.
02.03.2004 15:45
Solveiga, Sandijam
Vai Tu patlaban dzīvo Ņujorkā vai Tokijā, ka Daugavpili dēvē par mazu pilsētiņu? ;)) <br>Ņemot vērā leksiku "meitenīt", "pilsētele", "avīžele", jādomā, ka kādreizējā būšana LV izlasē (no kuras, acīmredzot tagad kaunies) būs briesmīgi sakāpusi galvā un tā arī nenoplakusi.... <br>Nesaprotu tikai vienu - ko šāds ievērojams cilvēks meklē "mazas pilsētiņas avīželes" mājas lapā?
02.03.2004 15:37
Sandijs
Uzraksti uz krekliem, meitenīt, ir visas pasaules komandām, ne tikai jūsu mazās pilsēteles amatieriem, paskaties kādreiz pa TV skandināvus, viņi šajā ziņā ir visuzskatāmākais piemērs sponsoru reklāmai. Mani kā bijušo (arī LV izlases) dalībnieku (to, kādā sporta veidā, nav tik būtiski) kaitina kas cits - tas, ka uzvarētājus tik zema ranga turnīrā var nosaukt par čempioniem! Šeit, meitēn, vietā būtu apzīmējums "uzvarētāji" vai "1.vietas ieguvēji", bet "čempioni" - tur būtu jābut VISMAZ Latvijas AUGSTĀKĀS līgas uzvarētājiem, lai tā atļautos viņus nosaukt! Es vienkārši neciešu to provinciālo lepnumu, kas raksturīgs mazo pilsētiņu avīželēm...
02.03.2004 13:09
zuze
malači,ja nepatīk hokejistu uzvara un mini avīzes reklāma, nelasi, jo pārējām Daugavpils komandām arī ir uzraksti uz formām un ne tikai LL
01.03.2004 19:15
Sandijs, Sanhils@one.lv
Drīz jau "LL" uzrakstīs, ka Daugavpils "Latgale" kļuvusi par Daugavpils rajona 38.līgas čempioni un arī tad varēs lepni uzlikt tādu pašu virsrakstu:) Taraduši, ar ko lielītes - 1.vieta banānu valstiņas zemākās līgas čempionātā...:))) Smieklīgi!