„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Višķi varētu kļūt par studējošo ciematiņu

Daugavpils rajona Višķu ciems varētu kļūt par studējošo ciematu, kurā mācītos un dzīvotu gandrīz 500 jaunieši, sacīja Višķu profesionālās vidusskolas direktors Aivars Skrinda, iepazīstinot ar diviem projektiem - Višķu un Bebrenes profesionālo vidusskolu apvienošanu un Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) filiāles izveidošanu Višķu profesionālajā vidusskolā.

Komentāri

11.04.2004 20:51
j.h. - BPV, j8@tvnet.lv
Protams, ši ideja,apvienot divas skolas un ietaupītu tik varēnu naudas summu (13 - 15 tukst. Ls.) ļoti laba... Cerams ka to novertēs Zemkopības ministrija, bet pēc skolas apvienošanas, gribetos lai skolas vadība patiešam vairāk pieverstos audzēkņu izglitībai, gan professionālai (pēc savas programmas), gan lai skola vairāk pievērstos audzēkņu MORALES un ĒTIKAS macībai !! BPV-skolai jau sen vajadzēja atrast "stingru roku". <br> Bet kas atteicas pie piedāvātam nākotnē jaunājam studiju programmam (Agronoms, arhitektors, u.c.) ir LIELISKA !!, jo ne ikkatrs ir spējīgs braukt uz Jelgavu lai mācīties LLU (jo tas nav tik tūvu). <br> CERAMS KA PATIEšAM VISS IZDOSIES SEKMīGI!
31.03.2004 21:46
Klasesbiedrs
Tad, kad nebija direktors, tad i zinis nelikies!!!
29.03.2004 20:52
Sandra
Vai direktors Aivars Skrinda ir tas pats, kas beidza Daugavpils 1. Vidusskolu, 11. a klasi 1983. gadaa? Ja jaa, tad sveicieni no klasesbiedres!