„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+8.1 °C
neliels lietus

Joprojām nav skaidrības par Daugavpils cietokšņa turpmāko izmantošanu

Lai gan ir izstrādāti vairāki konceptuāli varianti, joprojām nav skaidrības par Daugavpils cietokšņa turpmāko izmantošanu, atzinusi Saeimas Pieprasījumu komisija, ziņo LETA.

Komentāri

05.03.2004 10:18
Daugavpilietis
Par to, ka Daugavpils cietoksnis iet bojā, ir vainīga Daugavpils pašvaldība visu to iepriekšējo vadītāju personās. Cietoksnis ir vienīgais objekts Daugavpilī, kas var piesaistīt visas pasaules tūristus. Galu galā, tas visos laikos un pie visām varām ir bijis Daugavpils ģērbonī -tātad tas ir Daugavpils simbols. Bet pilsētas vadības tik atbalsta visādus citus projektus, kas bojā pilsētas vēsturisko tēlu. Paskataties, kā liepājnieki izmanto savas karaostas tēlu. Uz "cietuma šovu" pat rindās stāv un nevajag nekādus tur valdibas lēmumus. Eh, Daugavpils, Daugavpils... <br>Arī sabiedrība neko nadara. Dzērāji, narkomāni un apkārtējie iedzīvotāji turpin izzagt ķieģelus no cietoksņa mūriem, bet uzņēmēji atbalsta jokeju, spidveju, fitnesu, striptīzu... <br>Neviens no Daugavpils cietokšna saglabāšanā un attistībā nav ieguldījis ne santīmu. Visi ir tikai zaguši... <br>Mēs neesam Daugavpils patrioti