„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Lūdz pārskatīt ceļu nozares attīstību Latgalē

Uz Latgales plānošanas reģiona attīstības padome (LPRAP) un Latgales reģiona attīstības aģentūra (LRAA) Saeimai un Satiksmes ministrijai nosūtīto vēstuli par ceļu būvniecības un rekonstrukcijas programmu, kurā Latgalei nepamatoti tiekot piešķirti tikai 6,2% no kopējā finansējuma, kaut gan reģionā dzīvo 24% Latvijas iedzīvotāju, Satiksmes ministrija atbildējusi, ka paralēli iepriekš minētajai programmai tiekot gatavota vēl viena ceļu attīstības programma, kuru finansēšot valsts un kurā tikšot ietverti papildus līdzekļi.

Komentāri

08.04.2004 19:28
Juris
Duagavpils rajona padomē derētu padomāt arī par Duagvpils - Ilūkste caur Rīgas šoseju ceļa asfaltēšanu! (Aiz "Kaijas" nogriežotiies no Rīgas šosejas pa kreisi pāri Daugavai uzreiz pa labi), jo tas ir tuvāks posms līdz Ilūkstei no Daugavpils. Nezin kāpēc visiem uz Ilūksti ir jābrauc caur Sventi, bet varētu gan sargāt dabu, tērējot mazāk degvielas, gan ietaupot iedzīvotāju līdzekļus. Tam ir vajadzīgi tikai 10 km asfalta! Daugavpils rajona domē neprot rēķināt kilometrus!
05.04.2004 14:09
S., st@banda.lv
Posms Ilūkste - Bebrene tiešām ir sliktā stāvoklī un ir nepieciešama ceļa sakārtošana. Ir jācīnās par šīm tiesībām, jo Latgale kārtējo reizi tiek apdalīta un paliekt tikai tukši solījumi.