Mūs lasa Daugavpils, Ilūkstes, Preiļu, Krāslavas, Dagdas, Aglonas, Līvānu un citās pilsētās un novados
2019. gada 17. novembris
Svētdiena
Hugo, Uga, Uģis
+8.8 °C
apmācies

Ražot desu no gaļas ir izdevīgāk

Pirms trim gadiem uz bankrotējušā uzņēmuma "Latgales miesnieks" bāzes Krāslavā tika izveidota firma "Laspēks", kas pārņēma sava priekšgājēja tehnoloģijas un receptes, paliekot uzticīga gadiem piekoptajām gaļas pārstrādes tradīcijām. Ceha priekšniece Jekaterina Krumpāne atzīst, ka lielās konkurences apstākļos strādāt esot ļoti grūti, taču uzņēmums pratis iegūt savu patērētāju loku un tas esot ļoti no svara, jo tieši produkcijas noieta trūkuma dēļ nesen Krāslavā aizvērts otrs desu cehs "Steks".

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

22.04.2004 10:46
Kraslaviete
Nobaudiet so produkcijau - tiesam garsigi! Un vitinata gala - kas var but labaks par so?