„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Vai Križi ir Dieva aizmirsts nostūris?

Par aizmirstru nostrūri daudzi dēvē visattālāko Daugavpils mikrorajonu -- Križus, lai arī šeit dzīvo vairāk nekā 2500 cilvēku un atrodas dzirnavas un gaļas kombināts, kas kādreiz bija viens no lielākajiem Latvijā. Agrāk šajos uzņēmumos strādāja galvenokārt vietējie iedzīvotāji. Diemžēl, tagad viss ir mainījies: minētajām ražotnēm vairs nav vajadzīgas daudzās darba rokas, tāpēc sastrēgumstundās pārpildītie autobusi visus darbspējīgos iedzīvotājus un skolēnus no Križiem ved uz Daugavpili.

Komentāri

25.04.2004 19:31
TA3
perifeerija atmirst. Droomi.
23.04.2004 14:46
s
Vai tad tiešām nav vietējo uzņēmēju, kas ierīkotu Križos tik vajadzīgās lietas kā frizētavu, kādu skaistumkopšanas salonu , arī pasta nodaļu utt. Tad jau viņiem tur būtu sava pilsētiņa meža vidū... Ko labāku vēl var vēlēties, rastos arī darbavietas cilvēkiem. Bet Latgale laikam ir depresīva zeme, kur visi tikai gaida norādījumus no augšas un slīgst depresijā...