„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.8 °C
apmācies

Muzikantu saiets Vabolē atklāja pērles

Tautas muzikantu saietā Daugavpils rajonā, Vabolē 25.aprīlī gan veci, gan jauni muzikanti sanāca ar ermoņikām, akordeoniem, vijolēm, bungām un citiem instrumentiem, lai parādītu, ka tradicionālā tautas muzicēšana ir dzīva un vēl tiek nodota no paaudzes paaudzē.

Komentāri

30.04.2004 16:56
mūzikas piekritējs
Nu ta cerams, ka kaut kas tāds būs vēl un Ilmārs vēl uzspēlēs :) Varbūt lai citu pagastu muzikanti un kultūras vadītāji sāk kustēties, vēl kaut kur tādu koncertiņu uzrīkot? Ko Uškān? ;)
30.04.2004 14:59
Mūzikas piekritēja
Pati biju ieradusies lai noklausītos lauku muzikantu uzstāšanos, un spēju sajust katra muzikanta dvēselisko krāšņumu kas bez šāubām manuprāt bija izdevies godam. Tādus pasākumus būtu jārīko biežāk. Tikai ļoti žēl ka Ilmārs neuzrāva kādu jautu dziesmiņu un nebija līdzi paņēmis savu pūšamo instrumentu. Sveicieni Vaboles muzikantiem.:):):):) Lai izdodas turpmāk!