„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+1.6 °C
neliels sniegs

Zemeņu un zirņu vākšana - grūtākais darbs Lielbritānijā

Lielbritānijā zemeņu un zirņu lasīšana esot pats smagākais un zemākais darbs, ko izjutusi uz savas ādas Latvijas Lauksaimniecības universitātes studente Sanda, kuras dzimtās mājas ir Preiļu rajonā.

Komentāri

16.10.2012 23:11
Maija, maijux1987V@gmail.com
Sveika!!! Es sho vasar 4 meneshus biju Skotija,lasiju zemenes,avenes kazenes un mellenes. Protams tur nav tira zelta bedre,bet nav tik traki ka tu visu aprakstiji. Protams tas ir atkarigs kada tu ferma tiec.... Es biju apmierinata ar drbu un nesudzejos... :)
02.02.2010 15:27
Zoja, galina.varna@ibox.lv
Sandra esmu gatava šogad braukt lasit zemens pašlaik kartoju dokumentus caur firmu. Gribu ar tevi pakonsulteties. Paldies.
08.10.2005 14:16
mangustt
darbs darbam,bet latgalieshus gan nevajadzeeja aiztikt,tik pat labi var arii pateikt par latvieshiem,ne visi ar vienu meru meerami,Stulbu un neizglitotu latvieshu daudz vairaak nekaa latgalieshu,taka nevajag pazemot latgalieshus
18.04.2005 10:40
Linda, lalalita@one.lv
Sanda! Tu mani sabiedeeji. Septembrii gribeeju braukt lasiit zemenes uz Angliju, tagad buus viela paardomaam... Tiesa gan uz siltumniicaam, bet... Lai Tev veicas!
09.02.2005 17:15
Lauris, cadyy@118.lv
Cawa! Mans brālēns stāstīja līdzīgu stāstu, ka tur neko īpaši nevarot nopelnīt, ja dienā nopelna vidēji 35 Ls tas taču nekas nav, vismaz ārzemēs vidēji dienā var pelnīt no 45 65 ls. Doma sovasar braukt zemenes palasī, bet viss veel kaartigi jaapsver, bet kas attiecas uz darba devēju, tad tas nav normali kad uz Tēvi apsaukājas, vai kā citadi pazemo.
30.04.2004 07:15
Arta
Redz, katram sava piredze... <br>Es arii savaa laikaa (1997.g.)dabuuju zemenes lasiit- divus meeneshus Skotijaa un triis- Anglijaa. Man praataa ir palikushas tikai labas atminjas: saimnieki labi iztureejaas, nometnee pat bija velosipeedi, biljarda galdi, shautrinji u.c. briivaa laika kaveeklji studentiem. Jaa, shad tad saimnieks paceela balsi, bet nekaadas rupjiibas mees no vinja nedzirdeejaam. Neviens netika pazemots. <br>Darbs bija ljoti smags, bet vareeja gan raapot chetrraapus, gan arii visaadi citaadi, ka tikai buutu rezultaats- pareizi ievaaktas ogas. <br>Savstarpeejaas attieciibas ir atkariigas no cilveeka ieksheejaas kultuuras un izgliitiibas liimenja. Diemzheel, lielaakaa dalja fermeru gan Skotijaa, gan arii visur citur pasaulee naak no stipri videejaa sabiedriibas slaanja.