„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.3 °C
apmācies

"Līvu" lietā - pārtraukums

Rokgrupas "Līvi" traģiskās avārijas krimināllietā apsūdzētā grupas mūziķa Ainara Virgas lietā Daugavpils tiesa ir pasludinājusi pātraukumu līdz 3.jūnijam, jo tiesa pieņēmusi lēmumu pieaicināt nopratināšanai virkni amatpersonu un ekspertu. Tiesa ir nolēmusi nopratināt ceļu policijas un ātrās medicīniskās palīdzības darbiniekus, kas bija ieradušies notikuma vietā, izziņas inspektoru, vairākus ekspertus, autotehniķi, medicīniskās laboratorijas darbiniekus, kā arī todien slimnīcā dežurējošo medicīnisko personālu un policijas dežurantu.

Komentāri

26.04.2011 19:20
Rock, robertsklavins3@inbox.lv
Nujau grodums gar zemi
03.05.2004 22:53
Fruti
Gluži manas domas! Ne velti DAINIS nevarēja ciests GRODUMU (viņa ķērcošā dziedāšana ir vienkārši pretīga! īsta dzērāja balss!!), kas tik dzerstījās un ālējās, tēloja lielu mākšlinieku!!! <br><br>Pēc DAIŅA un JURA nāves vēl nebija pagājušas OBLIGĀTĀS 40 dienas! Kad šie abi MĒRGĻI uztaisīja koncertu OGRĒ, kā teica bijušais "LĪVU" dziedātājs Aivars BRĪZE, abiem lohiem: GRODUMAM un A.VIRGAM bija sagribējies "asiņainās naudas", kamēr vēl ļaudis ATCERAS "Līvus"!!! <br><br>GRODUMS ar A.VIRGU apkaunojuši "Līvu" LABO VĀRDU!! Viņi ir gļēvi un izvirtuši cilvēki!!!
30.04.2004 15:07
saulīte
Protams, ir ļoti žēl ka tā tas viss ir noticis. Visvairāk žēl ir Daiņa! :( Ļoti pretīgi ir skatīties uz Groduma un viņa ņirdzīgo smaidu. Tas vien ļoti daudz ko izsaka, kur skatās tiesa?