„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.0 °C
neliels sniegs

Ir cerība uz artilērijas pulka izvietošanu Daugavpilī

Pagājušajā nedēļā, lai apspriestu iespējamo artilērijas pulka izvietošanu 43. Daugavpils zemessardzes bataljona bāzē, to apmeklēja Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots.

Komentāri

06.04.2004 23:04
Fruti, Dace
Paldies, par skaidrojumu. Kad februārī tikos ar G.A.Zeibota kungu, viņš vēl bija kontradmirālis!!! Atliek tikai priecāties par kārtējo paaugstinājumu !! Tomēr tas VICEadmirālis ne tik militāri skan !
06.04.2004 08:59
dace
Es kā sievieša cilvēks varu Fruti pastāstīt, ka raksta autors raksta pareizi. Viceadmirālis ir augstākā pakāpe jūrniekiem, un tā Zeibotam tika piešķirta šī gada martā. skaties www.mod.gov.lv
05.04.2004 19:26
Fruti
Kā tad tā -- VĪRIEŠA cilvēks nezina MILITĀRĀS DIENESTA PAKĀPES !!!!!! <br><br>Gaidis Andrejs Zeibots ir KONTRADMIRĀLIS un NBS komandieris!!!! <br><br>Priekšvārdu VICE - premjers un tml. liek civilajiem!!!