„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.2 °C
apmācies

Vjačeslavs Golubevs uzskata, ka daugavpilieši ir pelnījuši labu naktsklubu

SIA "Kora" prezidents Vjačeslavs Golubevs pirms intervijas apliecināja lojalitāti "Latgales Laikam" un painteresējās, vai saruna būšot līdzīga kā ar "Mamas D" prezidentu Aleksandru Daderko. Par savu biznesu viņš ir pārliecināts, sevišķi par jaunuzceltā izklaides centra "City Center" darbību. Par to stāstot, viņam acis mirdz un, neskatoties uz sociālo spriedzi un bezdarbu Daugavpilī, viņš ir pārliecināts, ka cilvēki izvēlēsies labāko.

Komentāri

14.04.2004 17:58
Jana
Par apkaltusajam kukam teiktais ir balta patiesiba! Golubeva kungam ieteiktu ieverot brendinga pamatprincipu: Nesoli to, ko nevari nodrosinat! Apmekleju CC 1. stava kafejnicu ieintrigeta pec intervijas izlasisanas, un biju soka! Ja, interjers ir jauks, bet viss parejais - zem katras kritikas! Izskatas, ka naudas, ko investet personala apmaciba, Golubeva kungam vairs nav pieticis, lai gan restoranbiznesa tas ir vissvarigakais! Pasniegt Pina Colada kokteili ar ledu un espresso pan conna vieta - parastu stipru kafiju ar kafijas pieninu fasejuma - talaki komentari te ir lieki! Domaju, ka tuvaka gada laika so vietu vairs neapmeklesu, ceru, ka tiks veikti butiski servisa un produktu kvalitates uzlabojumi.
14.04.2004 15:41
tante aija
un kur nu vēl tās "baumas" par to, ka viss tas ienesīgais bizness ir "ziepju burbulis"! jā, ok, interjers ir super, bet cenas ir nedaudz par augstu - desertu citās vietās var paēst daudz lētāk, garšīgāk un vairāk. lūk tā.
13.04.2004 13:44
Bērniņš
Tās Golubeva kunga izslavētās kūkas svētdien izrādījās pavisam apkaltušas, laikam stāvējušas tur jau pāris dienas. Turklāt kafejnīcā spītīgi apkalpo krievu valodā, kaut arī klienti pasūtījumu izdara latviski.