„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.2 °C
apmācies

Latgalei pietrūcis politiskā atbalsta

Daugavpils uzņēmēji ar Aināru Šleseru pārrunāja situāciju finanšu līdzekļu sadalē Latvijas reģioniem. Uzņēmēji minēja, ka Latgalei ceļu remontam piešķirtie līdzekļi esot trīsreiz mazāki nekā citiem Latvijas reģioniem. A.Šlesers atzina, ka nevienlīdzīgo situāciju veicinājis politiskā atbalsta trūkums valdībā.

Komentāri

20.05.2004 05:28
Wolfs, dghd@.yahoo.com
Nekad LATGALE nav sneemusi pietiekami liidzeklu, jo vina ir malaa no lielaas pilseetas "Riiga". Var domaat ,ka Riigai ir vienalga kaa dzivo Latgalee , nevajag aizmirst :" Latgale ir Latvija ! " Vienkaarsi LAUDIS taa domaa , nevis politiskaa atbalsta truukums. JUUSU PIENAAKUMS LATVIJAS DEPUTAATI IR RUUPEETIES PAR LATVIJAS (Vidzeme,Kurzeme un arii Latgale) LABKLAAJIIBU. P.S. Garoza ir cuuka!
18.05.2004 20:28
garoza
Nav politiskā atbalsta - tas nozīmē vāji deputāti. <br>Vai arī grūtības ar latviešu valodu, kad vajag izteikt domas un pamatot tās.