„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Daugavpils volejbolistes -- čempiones

Latvijas čempionātā volejbolā augstākajā līgā sieviešu komandu konkurencē par valsts čempionēm šogad kļuvušas Daugavpils komandas "Ezerzeme" volejbolistes. Treneru Valērija Moisejeva un Andreja Kalāna vadītā komanda finālmačos pieveica ļoti spēcīgas pretinieces -- Rīgas kluba "Spēks-R" volejbolistes un pēc divu gadu pārtraukuma zelta medaļas atkal saņēma daugavpilietes.

Komentāri

03.03.2005 18:45
bumbarashka, hexus3@inbox.lv
18:39, 2005.g., laikam 3shais vai otrais marts. ta spele tiesham bija jauka. stjopa bija libero(balts krekls). kas notiek shogad? komanda ir cita+ salidzinoshi jauna, musu kom. nespele- fedja, olja p., natasha. (starp citu vards Jevgenija ta ari raxtas- bez mixtinajuma zimes uz g burta). teoretiski mes shogad busim otraja vieta, tachu spelesim jau rit-parit minska - baltic kausa. vai tas ir jauki? spex-r mus parspej auguma +stabilak uzbruk. nu zaudesim, vai varbut er komandai atkal ir japazud? (dzessija un dzeims+ mjau)