„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Mazais Dominiks pārsteidz eiroskeptiskos vecākus

Mazuļa pirmie nedrošie spertie soļi ir prieka pilns pārdzīvojums viņa vecākiem. Arī Ilona un Vladislavs bezgala priecājās par sava dēliņa Dominika pirmajiem soļiem, bet vēl jo lielāka bija mazuļa vectēva Voldemāra Gekiša sajūsma, jo tieši viņš piezvanīja uz redakciju, lai dalītos priekā par šo jauko notikumu. Pats interesantākais ir tas, ka Dominiks sācis staigāt tieši 1. maijā, kad Latvija pievienojās Eiropas Savienībai.

Komentāri

09.05.2004 21:17
Fruti
Man gan patika šis sirsnīgais raksts par jauko ģimeni, kura PROT PRIECĀTIES ! Iespējams, ka šādus tekstus apgrūtinoši lasīt cilvēkiem, kas pieraduši pie PARTIJAS plēnumu lēmumiem un VALDĪBAS oficiālajiem paziņojumiem, pie aprakstiem par deputātiem un ministriem un tml.
08.05.2004 20:02
garoza
Prieks par Dominiku, bet raksts tiešām ir dīvains. <br>Itkā alegorija, bet ar kaut kadu padomju laiku pieskaņu.
08.05.2004 15:00
es
Laikam jau cilvēkiem skauž,ka neraksta par viņu veiksmēm.Varbūt šī mazā mazbērna vectēvam likas ļoti svarīgi,lai to uzzina visi.
08.05.2004 14:07
una
un kaapeec gan ne?
08.05.2004 09:57
lili, lidijaafanasjeva@lreg.vid.gov.lv
Ļoti dīvains raksts un tieši pirmajā lappusē. Sākumā nevarēja saprast, ko tieši korespondets ar to gribēja pateikt. Bet izrādās visā Latgalē notika tāds grandiozs notikums - "nezināmais bērns sāka staigāt". Vai Jums pašiem cien.korespondente nelielaks smieklīgs šis raksts. Tāda sajūta, ka citu bērnu neeksistē. Parasti katrā ģimenē šis notikums vienmēr asociējas ar kaut ko svarīgu valstī. Nu ļoti smmmmieklīgi.